Predaj Doplnkov vyživy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

BSN

NITRIX 360 Tbl
 
Nitrix - 360 tabl.
balenie   druh bežná cena cena pre vás počet kusov
360 tbl.   bez príchuti
- obľúbenosť: 10/10
4190 Sk  3000  Sk 
Hodnotenie obľúbenosti sa určuje na základe predaja daného výrobku (0 - slabý, 10 - vysoký).

 

topnitrix


Pamätáte si tie okamihy v posilňovni, kedy všetko bolo jednoducho skvelé? Mali ste silu ako býk, činky sa zdali ľahšie než obvykle, každé opakovanie a každú sériu ste zvládali bez väčšej námahy, Vaša postava vyzerala dokonalo a svaly boli také plné a napumpované, že to vyzeralo, ako by ste práve pribrali 5 kg svalov. Celú dobu, čo ste boli vo fitnesscentre a dokonca i neskôr doma, ste nemohli odtrhnúť oči od zrkadla a dookola si opakovali „Kiežby som mohol takto vyzerať stále!“.
A teraz pozor! Čo ak by taký deň, okamih, tréning a taký vzhľad boli možné kedykoľvek? Áno, skutočne existuje výrobok, ktorý má schopnosť vytvoriť tento vyhľadávaný stav absolútnej dokonalosti tela, niečo, čo nebude trvať iba 2 hodiny pri a hneď po tréningu, ale 24 hodín denne, 7 dní v týždni.


NITRIX – dokonalá veda v oblasti NO Nitrix si rýchlo vybudoval povesť najznámejšieho a najúspešnejšieho NO doplnku na svete. Je vrcholom viac než ročného výskumu, vývoja a testovania.
Najjednoduchší spôsob, akým vysvetliť fungovanie Nitrixu je jeho prirovnanie k rúcajúcej sa hrádzi. Hrádza slúži ako regulátor vody, zabraňujúci jej voľnému odtekaniu z nádrže do riek a kanálov. Keby sa nádrž pretrhla, voda by obrovskou silou vytiekla, úplne by naplnila všetky svoje tepny – rieky a kanály a presiakla pôdou. Nitrix takto rozbíja vnútorné telesné hrádze – otvára krvné kanáliky a spôsobuje zvýšený prívod krvi do svalov. Tým celkom naplní všetky svaly potrebnými živinami, ktoré sú obsiahnuté v tejto ojedinelej formule, a ktoré umožnia razantné zväčšenie ich objemu. Nitrix naštartuje transportný zásobovací systém, zaplaví svaly krvou bohatou na živiny a spôsobí konečný rast svalov za súčasného znižovania tukového tkaniva.

Sprievodca 4 týždennou transformačnou Nitrixovou kúrou a popis kľúčových efektov:
1. týždeň: Vaše telo je vo fáze naplňovania sa NO. Prejavia sa počiatočné účinky – plno napumpované svaly. Nitrix podporí trvalé napumpovanie svalov a zlepší celkový tvar Vašej postavy. Budete vyzerať lepšie a to i mimo fitnesscentra.
2. týždeň: Nitrix práve naštartoval transformačný proces. V priebehu 2. týždňa zreteľne uvidíte a pocítite zmeny vyvolané účinkami Nitrixu. Vaša sila, výdrž a schopnosť regenerácie sa výrazne zlepší, Vaše svaly budú evidentne plnšie a tvrdšie. Nitrix podporí sústavný príliv živín do svalov, vďaka väčšej sile a lepšej schopnosti regenerácie budete omnoho aktívnejší a výkonnejší. Nitrix však nie je určený výhradne pre tých, ktorí túžia iba po väčšom a tvrdšom bicepse - zaznamenáte tiež väčšiu pohlavnú sviežosť. Nitrix spôsobí zvýšený prítok krvi do mužského pohlavného orgánu, ktorý tak bude objemnejší a tvrdší.
3. týždeň: Metamorfóza je v plnom prúde a je to stále lepšie. Pocítite ako je Vaša koža napnutá okolo svalov, cievy budú rapídne zväčšené. Budete mať veľmi tvrdé, napumpované svaly, ktoré takto vydržia po celý deň. Vaša regenerácia bude takmer okamžitá, sila a výdrž raketovo vzrastú, nárast čistej svalovej hmoty bude zrejmý. V tomto okamihu sa Vás každý vo fitnesscentre bude pýtať, čo na to beriete.
4. týždeň: Každý deň budete môcť v zrkadle pozorovať svalnatejšiu postavu. Získate takú hladinu svalovej hmoty a jej hustoty, ktorú mnoho iných jedincov dosiahne až po rokoch intenzívneho tréningu. Pokiaľ si myslíte, že už je to dobré, tak pozor – Nitrixová premena môže ísť ešte poriadny kus cesty. Každý ďalší týždeň budete môcť pozorovať zlepšenie svalnatosti, napumpovania, sily a schopnosti regenerácie. Nitrix podporí celkovú transformáciu Vašej postavy a zväčšenie svalovej hmoty, ktorá zostane i v mimotréningovom období. Nitrix taktiež poopraví schopnosť organizmu lepšie využívať živiny z potravy a redukovať tak tukové tkanivo – u mnohých jedincov bol po 12-týždennom užívaní Nitrixu zaznamenaný 1-3% úbytok hladiny tuku.

Jedna tableta obsahuje:
1000mg L-Arginine Alpha- ketoglutarate, 597mg CRTS 2

Dávkovanie:
Odporúčame v tréningový deň 2 x 4 kps (30 min. pred raňajkami a 30 min. pred tréningom) a v netréningový deň 2 x 4 kps (30 min. pred raňajkami a 30 min. pred obedom)

Zloženie:
L-Arginine Alpha-ketoglutarate, Methocel, Calcium Phosphate, Di-Potasium Phosphate, Podium Biphosphate, kyselina listová, NAD, L-Citrulline, 2CM – Dicreatine malate, Magnesium Stearate, CEM3TM (kreatin ethyl ester malate)

Upozornenie:
- Uchovávajte mimo dosahu detí!
- Prípravok nesmú užívať tehotné a dojčiace ženy.
- Prípravok nie je určený pre deti.

Určené pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov.

Uchovávajte v suchu a pri teplote 5-25 stupňov Celzia.
Po otvorení spotrebujte do 90 dní.

Ako najlepšie aplikovať produkty BSN:

To, že vybraní mediálne dostatočne známi kulturisti (prirodzene, vrátane samotného Ronnieho Colemana, reklamnej tváre spoločnosti BSN) i fitnessky v mnohých prípadoch vo svojom dennom stravovacom režime využívajú doplnky Nitrix, N.O.-Xplode, Syntha-6, CellMas atď. je dobre známe. Výrobky spoločnosti BSN však aplikujú často i (v našich zemepisných šírkach) mediálne menej známi, ale výkonnostne určite nadpriemerní bodybuilderi. Prirodzene, tajomstvo ich masívnosti nie je ukryté iba v optimálnom tréningu, vyváženej strave a doplnkoch s nálepkou Made in BSN, ale v mnohých prípadoch práve od nich sa môže poučiť veľká skupina tvrdo trénujúcich kulturistov z celého sveta, ktorých cieľom je dosiahnuť ďalšie zlepšenie svojej výkonnosti. Napríklad aj optimálnym a najvýhodnejším dávkovaním. Práve do skupiny bodybuilderov s výnimočným svalovým potencionálom by som zaradil aj Anthonyho Presciana - kulturistu a odborníka na doplnkovú výživu, ktorého hmotnosť sa pohybuje na hranici 110 kg. Ako vyzerá jeho obvyklý jedálny lístok počas objemového obdobia? Aké miesto v ňom majú doplnky výživy od spoločnosti BSN? A aké sú jeho rady týkajúce sa výrobkov spoločnosti BSN? Čítajte ...

Anthony Presciano o aplikácii výrobkov BSN
Výrobky so značkou BSN sa v mojom stravovacom režime objavujú pravidelne a z môjho pohľadu sú jedným z rozhodujúcich faktorov pri naberaní kvalitnej svalovej hmoty. Nechcem nikoho z Vás presviedčať o tom, že BSN výrobky sú tým najlepším, čo môžete svojim ťažko trénujúcim svalom dopriať, veď na to v podstate prídete už po pár dňoch ich aplikácie i sami. Čo Vám ale chcem zdôrazniť je skutočnosť, že iba kombináciou účelne nadávkovaných BSN výrobkov a kvalitnej prirodzenej stravy môžete dosiahnuť svoj cieľ – predpokladám, že vo Vašom prípade ním je viac svalovej hmoty. Hmoty, ktorá bude podstatne tvrdšia ako kedykoľvek v minulosti. Hmoty bez nadmernej vrstvy podkožného tuku. Je úplne nepodstatné, v akú dobu trénujete, je úplne jedno, či je to ráno, popoludní alebo večer. Pre každého existuje optimálny aplikačný rozpis, ktorý Vám zaručí, že Vaše peniaze vynaložené na výrobky značky BSN budú optimálne zhodnotené – v podobe ďalších svalových prírastkov.

Anthony Presciano a klasická strava
bielkoviny – 364 až 384 g ... tj. 1456 až 1536 kcal (približne 3 - 3,5g/kg hmotnosti)
tuniak, kuracie mäso, vaječné bielka, kvalitné hovädzie mäso, nízkotučné mlieko, proteínové doplnky
sacharidy – 483 až 490 g ... tj. 1932 až 1960 kcal (približne 4 - 5g/kg hmotnosti)
ryža, zemiaky, cestoviny, ovocie, zelenina, sacharidovo-proteínové doplnky
tuky – 80 až 84 g ... tj. 720 až 756 kcal (menej ak 1g/kg hmotnosti)
okrem tých, čo sú obsiahnuté v potravinách aj orieškový mix a olivový olej

Anthony Presciano BSN jedálny lístok – tréning ráno o 7:00
6:00 - proteínový nápoj a suplementy
2 odmerky výrobku SYNTHA-6
2 tablety výrobku AXIS-HT
6:30 - suplementy
4 tablety výrobku NITRIX
2-3 odmerky výrobku N.O.-XPLODE
7:00 - Tréning so záťažami v dĺžke 60 minút
počas tréningu vypite cca 2-3 poháre vody
okamžite po tréningu 1 odmerka výrobku CELLMASS
9:00 - klasické jedlo
klasické jedlo, ktorá vášmu telu dodá 60g kvalitných proteínov, 80g komplexných sacharidov
pohár nízkotučného mlieka
12:00 - suplementy
4 tablety výrobku NITRIX
12:45 - klasické jedlo a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
klasické jedlo, ktorá vášmu telu dodá 60g kvalitných proteínov, 80g komplexných sacharidov
16:00 - kombinovaný proteínový nápoj
1 odmerka výrobku SYNTHA-6
3 odmerky výrobku TRUE-MASS
18:30 - suplementy
4 tablety výrobku NITRIX
19:00 - klasické jedlo a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 60g kvalitných proteínov, 80g komplexných sacharidov
21:30 - kombinovaný proteínový nápoj
1 odmerka výrobku SYNTHA-6
3 odmerky výrobku TRUE-MASS

Výrobky BSN použité v jedálnom lístku:
NITRIX, N.O.-XPLODE, CELLMASS, SYNTHA-6, TRUE-MASS, AXIS-HT

Existujúca možnosť náhrady šetriaca peňaženku:
NITRIX ... bez možnosti výberu
N.O.-XPLODE ... bez možnosti výberu
CELLMASS ... bez možnosti výberu
SYNTHA-6 ... akýkoľvek chuťovo vyhovujúci vysokopercentný bielkovinový koncentrát, najlepšie viaczložkový, prípadne kombinácia srvátkovej a kazeínovej bielkoviny
TRUE-MASS ... akýkoľvek chuťovo vyhovujúci sacharidovo-proteínový koncentrát s vyšším podielom bielkovín, prípadne kombinácia sacharidovo-proteínového koncentrátu s vysokopercentným bielkovinovým koncentrátom ... ideálny pomer 2:1 alebo 3:1
AXIS-HT ... bez možnosti výberu

Anthony Presciano BSN jedálny lístok – tréning popoludní o 14:30
6:00 - suplementy
1 odmerka výrobku CELLMASS
4 tablety výrobku NITRIX
6:30 - klasické jedlo a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 50g kvalitných proteínov, 60g komplexných sacharidov
zapite pohárom nízkotučného mlieka
9:00 - kombinovaný proteínový nápoj
1 odmerka výrobku SYNTHA-6
3 odmerky výrobku TRUE-MASS
11:30 - klasické jedlo
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 50g kvalitných proteínov, 60g komplexných sacharidov
13:30 - proteínový nápoj a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
2 odmerky výrobku SYNTHA-6
14:00 - suplementy
4 tablety výrobku NITRIX
3 odmerky výrobku N.O.-XPLODE
14:30 - Tréning ... so záťažami v dĺžke 60 minút
počas tréningu vypite cca 2-3 poháre vody
okamžite po tréningu 1 odmerka výrobku CELLMASS
16:30 - klasické jedlo
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 50g kvalitných proteínov, 60g komplexných sacharidov
19:00 - klasické jedlo a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 60g kvalitných proteínov, 80g komplexných sacharidov
21:30 - sacharidovo-proteínový nápoj a suplementy
4 tablety výrobku NITRIX
3 odmerky výrobku TRUE-MASS

Výrobky BSN použité v jedálnom lístku:
NITRIX, N.O.-XPLODE, CELLMASS, SYNTHA-6, TRUE-MASS, AXIS-HT

Existujúca možnosť náhrady šetriaca peňaženku:
NITRIX ... bez možnosti výberu
N.O.-XPLODE ... bez možnosti výberu
CELLMASS ... bez možnosti výberu
SYNTHA-6 ... akýkoľvek chuťovo vyhovujúci vysokopercentný bielkovinový koncentrát, najlepšie viaczložkový, prípadne kombinácia srvátkovej a kazeínovej bielkoviny
TRUE-MASS ... akýkoľvek chuťovo vyhovujúci sacharidovo-proteínový koncentrát s vyšším podielom bielkovín, prípadne kombinácia sacharidovo-proteínového koncentrátu s vysokopercentným bielkovinovým koncentrátom ... ideálny pomer 2:1 alebo 3:1
AXIS-HT ... bez možnosti výberu

Anthony Presciano BSN jedálny lístok – tréning večer o 18:00
7:00 - suplementy
1 odmerka výrobku CELLMASS
4 tablety výrobku NITRIX
7:30 - klasické jedlo a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 50g kvalitných proteínov, 60g komplexných sacharidov
zapite pohárom nízkotučného mlieka
10:00 - kombinovaný proteínový nápoj
1 odmerka výrobku SYNTHA-6
3 odmerky výrobku TRUE-MASS
12:30 - klasické jedlo a suplementy
2 tablety výrobku AXIS-HT
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 60g kvalitných proteínov, 80g komplexných sacharidov
15:30 - klasické jedlo
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 50g kvalitných proteínov, 60g komplexných sacharidov
17:30 - suplementy
4 tablety výrobku NITRIX
3 odmerky výrobku N.O.-XPLODE
18:00 - Tréning ... so záťažami v dĺžke 60 minút
počas tréningu vypite cca 2-3 poháre vody
okamžite po tréningu 1 odmerka výrobku CELLMASS
19:30 - klasické jedlo
klasické jedlo, ktoré vášmu telu dodá 50g kvalitných proteínov, 60g komplexných sacharidov
21:30 - kombinovaný proteínový nápoj a suplementy
2 tablety AXIS-HT
1 odmerka výrobku SYNTHA-6
3 odmerky výrobku TRUE-MASS
22:30 - suplementy
4 tablety NITRIX

Výrobky BSN použité v jedálnom lístku:
NITRIX, N.O.-XPLODE, CELLMASS, SYNTHA-6, TRUE-MASS, AXIS-HT

Existujúca možnosť náhrady šetriaca peňaženku:
NITRIX ... bez možnosti výberu
N.O.-XPLODE ... bez možnosti výberu
CELLMASS ... bez možnosti výberu
SYNTHA-6 ... akýkoľvek chuťovo vyhovujúci vysokopercentný bielkovinový koncentrát, najlepšie viaczložkový, prípadne kombinácia srvátkovej a kazeínovej bielkoviny
TRUE-MASS ... akýkoľvek chuťovo vyhovujúci sacharidovo-proteínový koncentrát s vyšším podielom bielkovín, prípadne kombinácia sacharidovo-proteínového koncentrátu s vysokopercentným bielkovinovým koncentrátom ... ideálny pomer 2:1 alebo 3:1
AXIS-HT ... bez možnosti výberu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nitrix Oxid | stály odkaz

Komentáre

  1. Doplnky vyzivy a fitness
    ahoj jestli chcete zhubnout tak se určitě koukněte na tento web http://www.doplnky-fitness.cz
    publikované: 07.03.2009 13:03:37 | autor: www.doplnky-fitness.cz (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. doplnkyvyzivy24.
    Tento článek je poutavý a užitečný. Na jiných webech někdy formátování textu volá po pomstě do nebes. Když vidím zeď s textem, prostě odejdu. Vhodné rozestupy a obsah zde. Určitě sem budu chodit častěji :)
    publikované: 17.07.2022 23:30:07 | autor: Doplnkyvyzivy24 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014